×

FIRE FairPlayCup

A-larm Trøndelag på fotballcup!
20230812 125252170 Ios

Etter flere års avbrekk kunne endelig FIRE Stiftelsen Ett skritt videre arrangere fotballcup igjen. Vi i A-larm fikk invitasjon til å delta og var en av årets debutanter. Formålet med cupen er å bli bedre kjent med hverandre og treffe nye mennesker. En sosial cup med fokus på mestring, glede og ikke minst Fair Play.

På Charlottenlund Stadion ble vi møtt av hyggelige mennesker og frokostservering før cupen startet. Det var spill på tre forskjellige baner, masse folk og god stemning selv om dagen startet med gråvær og regn. For A-larm sin del startet dagen med tre tøffe kamper mot FIRE Molde/Stjørdal, Hveita og FIRE Trondheim før det ble arrangert tuttis-turnering og barnekamp midt på dagen. A-larm stilte med hele 5 spillere i barnekampen og innsatsen til samtlige var på topp.



Da sluttspillet var i gang tittet sola frem og A-larm spilte to kamper hvorav den siste var finale. Det hele endte med straffespark-konkurranse mot FIRE Trondheim og til slutt var det vi som gikk seirene ut av finalen og kunne ta med oss pokalen hjem!

 

Tusen takk til FIRE Stiftelsen Ett skritt videre, vi gleder oss allerede til neste års cup!

 

Skrevet av Linn Therese Anzjøn Dahl